Dvojka na Sautempton, kec na Loko

Izvor: Press, 24.Nov.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojka na Sautempton, kec na Loko

Za ponedeljak smo vam spremili pet fudbalskih predloga
Sautempton gostuje Aston Vili i favorit je na ovom susretu i zbog pozicije na tabeli, ali pre svega zbog fantastičnih igara ove sezone. Sveci imaju najbolju odbranu u ligi i primili su samo pet golova, dok je Vila u ozbiljnom kanalu i priliku da se vadi treba da traži protiv nekog slabijeg rivala.
Aston Vila - Sautempton 2 (1,8)
Dizeldorf - Grojter Firt X (3,25)
Lokomotiva Moskva - Ufa 1 (1,45)
Njuels - Arsenal Sarandi 1 (1,8)
Troa - Nansi 1 (2,1)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Najgori napad lige probio najbolju odbranu: Klajn u finišu meča anulirao Forsterovu grešku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2014

Agbonlahor prekinuo niz Svetaca od 439 minuta bez primljenog gola..Sautempton ove sezone ima granitnu odbranu, najbolju u Premijer ligi sa samo pet primljenih golova, a Aston Vila ima najgori napad i isto toliko postignutih golova i uspela je ono što je retko kome uspelo - da probije granitni bedem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.