Brazilac Vanderson želi da igra za Rusiju

Izvor: Press, 22.Jul.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac Vanderson želi da igra za Rusiju

Selektor Fabio Kapelo apelovao je da se u nacionalni tim pozovu i inostrani igrači kako bi se povećao kvalitet selekcije.

Pored Vandersona, želju da igra za reprezentaciju Rusije izkazao je i njegov zemljak Mario Fernandes, član moskovskog CSKA.

"Odlučio sam da prihvatim eventualnu ponudu Rusije", rekao je Vanderson za agenciju ITAR TAS.

Dvadesetosmogodišnji Vanderson, koji je ranije igrao za Fortalezu i švedski drugoligaški klub GAIS, pre nego što se pridružio Krasnodaru 2012, osvojo je u svojoj prvoj sezoni titulu najboljeg strelca ruskog prvenstva.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Brazilski fudbaler želi da bude Rus

Izvor: B92, 22.Jul.2014

Brazilski napadač Fransisko Vanderson, koji igra za Krasnodar, spreman je da u budućnosti zaigra za reprezentaciju Rusije...Selektor Fabio Kapelo apelovao je da se u nacionalni tim pozovu i inostrani igrači kako bi se povećao kvalitet selekcije...Pored Vandersona, želju da igra za reprezentaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.