Bernd Šuster preuzima Bešiktaš

Izvor: B92, 03.Jun.2010, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bernd Šuster preuzima Bešiktaš

Nemački trener Bernd Šuster preuzima Bešiktaš, piše Bild.

Taj dnevnik piše da je uprava istanbulskog velikana dogovorila dvogodišnju saradnju sa Šusterom koji od decembra 2008. godine nema posao. Šuster, koji je u karijeri vodio nemački Keln, španske klubove Heres, Levante i Hetafe i ukrajinski Šahtjor iz Donjecka, vodio je madridski Real do 31 titule u sezoni 2007/08, a onda je smenjen decembra 2008. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle serije loših rezultata.

Bešiktaš je 2009. godine osvojio titulu prvaka Turske a ove sezone je završio na četvrtom mestu.

Ekipu je vodio Mustafa Denizli, nekadašnji selektor Turske i jedan od retkih ljudi koji su u karijeri vodili Galatasaraj, Fenerbahče i Bešiktaš.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AVRAM GRANT NOVI TRENER VESTHEMA

Izvor: Kurir, 03.Jun.2010

LONDON - Izraelski fudbalski stručnjak Avram Grant novi je menadžer engleskog prvoligaša Vesthema, umesto Đanfranka Zole koji je sredinom maja dobio otkaz nakon što je klub takmičenje u Premijer ligi okonačao na 17. poziciji, odnosto jednom mestu iznad zone ispadanja...Grant (55) je protekle sezone...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.