Tramp je žrtva medijskih napada jer se zalaže za sprečavanje konfrontacije sa Rusijom

Izvor: Vostok.rs, 31.Jul.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp je žrtva medijskih napada jer se zalaže za sprečavanje konfrontacije sa Rusijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp je žrtva medijskih napada jer se zalaže za sprečavanje konfrontacije sa Rusijom, smatra američki stručnjak za Rusiju i profesor Univerziteta Prinston Stiven Koen.

Kako je rekao, SAD se približavaju nuklearnoj konfrontaciji sa Rusijom koja podseća na situaciju za vreme kubanske krize, i to ne samo u blizini ruskih granica već i u Siriji.

„U američkim medijima ne postoji diskusija o tome. Međutim, onog trenutka kada se pojavio Tramp, koji želi da završi sa hladnim ratom i započne saradnju sa Rusijom, mediji su počeli da ga optužuju da je ruski agent i Putinov klijent“, rekao je Koen za Si-En-En.

Prema njegovim rečima, Tramp želi novu politiku SAD prema Rusiji, a ukoliko se uzme u obzir celokupna opasnost od trenutne situacije, američki građani u najmanju ruku zaslužuju debatu na tu temu.

„Nazivati Trampa ruskim agentom je besmisleno, a većina takvih reči dolazi od Klintonove. Vreme je da to stane“, zaključio je Koen.

Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

"Pripajanje Krima Rusiji se desio za vreme Obamine vlasti"

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp ponovo je izjavio da će u slučaju pobede na predstojećim izborima razmotriti pitanje priznavanja Krima delom ruske teritorije, istakavši da Krimljani ne žele da budu sa Ukrajinom već sa Rusijom...- Koliko je meni poznato, narod Krima želi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.