Sirija: Pogođen humanitarni konvoj, sedam mrtvih!

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2015, 02:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirija: Pogođen humanitarni konvoj, sedam mrtvih!

ANKARA - Najmanje sedam osoba je danas poginulo, a 10 ranjeno u vazdušnim udarima na sirijski grad Azaz, u blizini granice sa Turskom, u kojima je pogođen humanitarni konvoj, javili su turska državna novinska agencija i sirijski aktivisti. Turska agencija Anadolija je navela da je pogođen humanitarni konvoj koji je prevozio pomoć za izbeglice u Azazu. Agencija AP navodi da zasad nije jasno da li su vazdušne udare izveli ruski ili sirijski avioni. Sirijska Opservatorija za ljudska prava je ranije javila da su u toku snažni udari ruskih aviona po Azazu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uništene pobunjeničke grupe u zoni obaranja ruskog aviona

Izvor: Beta, 26.Nov.2015

Ruska vojska saopštila je danas da je uništila pobunjeničke grupe koje su se nalazile u Siriji, u zoni gde je Turska oborila ruski avion bombarder Su-24."Svi teroristi i druge mračnjačke grupe koje su bile u tom regionu su uništene", rekao je portparol ruskog miinistarstva Igor Konačenkov.Sirijski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.