Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska vojska: Humanitarni koridori u Alepu funkcionišu

Humanitarni koridori u sirijskom gradu Alepu još su otvoreni, a ruski i sirijski avioni nisu bombardovali taj grad pod opsadom sedam dana, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Ukupno 48 žena i dece su u ponedeljak napustili istočni deo Alepa, rekao je danas portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.

"Šest humanitarnih koridora za izlaz iz istočnog dela grada još su u funkciji", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kazao je Konašenkov i dodao da se "ruski i sirijski avioni ne približavaju gradu i ne izvode napade".

Konašenkova izjava usledila je nakon što su borbe u Alepu obnovljene tokom vikenda i pošto su sirijske snage bombardovale opozicione četvrti, navodi agencija AP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija tvrdi da su humanitarni koridori u Alepu otvoreni

Izvor: Beta, 25.Okt.2016

Humanitarni koridori u sirijskom gradu Alepu još su otvoreni, a ruski i sirijski avioni nisu bombardovali taj grad pod opsadom sedam dana, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.Ukupno 48 žena i dece su u ponedeljak napustili istočni deo Alepa, rekao je danas portparol Ministarstva odbrane Rusije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.