Navijač Vojvodine poginuo u Siriji: Usmrtila ga nagazna mina?!

Izvor: Večernje novosti, 21.Jun.2017, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Vojvodine poginuo u Siriji: Usmrtila ga nagazna mina?!

Novosađanin Dimitrije Saša Karan (25), vođa „Firme“, navijača Vojvodine poginuo u Siriji NOVOSAĐANIN Dimitrije Saša Karan (25), poginuo je u Siriji, boreći se na strani proruskih snaga protiv islamskih dobrovoljaca. On je bio jedan od vođa navijačke grupe „Firma“, novosadske Vojvodine, a na ratište je otišao pre nekoliko godina. Tragedija se, po informacijama koje su došle do Karanovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << drugova iz ove navijačke grupe kojoj je i Karan do odlaska na ratište pripadao, dogodila pre nekoliko dana, a nastradao je, navodno od nagazne mine. Kako nezvanično saznajemo, ovaj vođa navijača Vojvodine je najpre bio u Ukrajini i borio se na strani proruskih snaga. Njegovi drugovi iz „Firme“ su kasnije saznali da je odatle otišao u Siriju, odakle im je stigla crna vest da je poginuo. „Firma“ je objavila da „teška srca upućuju poslednji pozdrav tragično nastradalom bratu“. - Ko ga je poznavao, znao je koliko je voleo Vošu i Firmu, koliko je učestvovao u radu grupe, pre svog odlaska na front – saopštila je „Firma“.- Momak kome treba odati svako priznanje, a najviše za svoju pokazanu hrabrost i ljudskost. Karan se, dok je boravio u Rusiji navodno oženio, a pre godinu dana je dobio sina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mladić iz Novog Sada poginuo u Siriji

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017

Novosađanin Dimitrije Saša Karan (25), poginuo je u Siriji, boreći se na strani proruskih snaga protiv islamskih terorista, javili su beogradski mediji...Foto: Syrian Central Military Media, via AP..  Na ratište je otišao pre nekoliko godina, pišu "Novosti"...Tragedija se, prema nezvaničnim informacijama,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.