NESLANA ŠALA: Rodman demantovao da ide u Siriju da razgovara sa vođama ISIL

Izvor: Kurir, 21.Sep.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESLANA ŠALA: Rodman demantovao da ide u Siriju da razgovara sa vođama ISIL

NJUJORK - Bivši američki košarkaš Denis Rodman demantovao je navode da će otputovati u Siriju kako bi razgovarao sa vođama islamske države (ISIL).

Pojedini mediji objavili su pre nekoliko dana šaljivu vest da će Rodman da razgovara sa vođama ISIL-a i da će da im ukaže na njihove greške, kao i da će ih izvesti na pravi put. Ova šaljiva inicijativa je na društvenim mrežama dobila veliku podršku, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potom oglasio slavni košarkaš da bi sve demantovao.

Rodman je rekao otišao u Irak i Siriju i istakao da se radi o potpunoj gluposti. On je u poslednjih nekoliko godina politički aktivan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.