Keri: Nadam se da će SAD i Rusija uspeti da zaustave nasilje u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 31.Avg.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri: Nadam se da će SAD i Rusija uspeti da zaustave nasilje u Siriji

Američki državni sekretar Džon Keri nazvao je „dobrim dijalogom“ razgovore Vašingtona i Moskve o Siriji i izrazio nadu da bi oni mogli da prekinu nasilje u toj bliskoistočnoj zemlji.

„To je dobar dijalog“, izjavio je Keri, razgovarajući sa studentima u Nju Delhiju. „Veoma se nadam da, ukoliko uspemo da rešimo nekoliko problema u sadašnjim raspravama, imaćemo priliku da napredujemo u zaustavljanju nasilja i da promenimo na neki način dinamiku u Siriji. Nadam se“, dodao je Keri.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Vašington,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vašington i Moskva imali dobar dijalog o Siriji"

Izvor: B92, 31.Avg.2016

Američki državni sekretar Džon Keri nazvao je "dobrim dijalogom" razgovore Vašingtona i Moskve o Siriji...On je izrazio nadu da bi mogli da prekinu nasilje u toj bliskoistocnoj zemlji...Kako prenosi Sputnik, Keri je to rekao tokom razgovora sa studentima u Nju Delhiju..."To je dobar dijalog i nadam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.