Četiri ruska vojnika poginula u Siriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri ruska vojnika poginula u Siriji

Nastradali u eksploziji

Rusko ministarstvo odbrane objavilo je da su ubijena četvorica ruskih vojnika u eksploziji automobila u Siriji koja se desila 16. februara. Saopšteno je da su prilikom eksplozije automobil-bombe ranjena još dva Rusa.

Ministarstvo je saopštilo da je konvoj sirijskih trupa u kojem je bio automobil sa ruskim vojnim savetnicima išao iz oblasti aerodroma Tijas prema gradu Homs. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ruski vojni lekari se bore da spasu njihove živote – navedeno je u saopštenju.

Nakon što je kolona vozila oko četiri kilometra ispod automobila u kome su se nalazili ruski vojnici, došlo je do detoniranja eksplozije. U eksploziji su poginula četiri vojnika, a dva su ranjena. Navodi se da se za njihove živote bore ruski vojni lekari.

Sve vesti iz Sirije i Iraka čitajte OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.