Severina rasplesala Rujanfest

Izvor: Story, 20.Sep.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina rasplesala Rujanfest

Sinoć je popularna pevačica regije pred mnogobrojnom publikom održala koncert za pamćenje.

Severina, foto: Ivan Pavliš i Igor Mulc

Bio je to najisčekivaniji koncert ovogodišnjeg Rujanfesta i jedan od onih koncerata tokom kojeg je uspostavljena posebna hemija između Severine i publike koja je pratila svaki pokret svoje omiljene pevačice uživajući u nezaboravnom provodu.

Prava euforija je nastala kad je Severina zajedno s trubačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << otpevala svoj novi hit - Uno momento, najslušaniju pesmu godine, koja na YouTube-u broji preko 21 milion pregleda.

Publika je uživala i u ostalim hitovima iz bogatog Severininog opusa, kao što su - Dalmatinka, Virujem u te, Djevojka sa sela, Dobrodošao u klub, Grad bez ljudi, Pogled ispod obrva, Prijateljice, Brad Pitt, Italiana, Uzbuna, Hurem, Ja samo pjevam i mnogi drugi.

Severinin sinoćni koncert ostaće u sećanju svih posetilaca kao veče odlične atmosfere i vrhunske zabave.

Nakon nastupa splitske pevačice svojim brojnim hitovima publiku je zabavljao miljenik ženske publike, Saša Matić koji je poznat po svojim brojnim hitovima poput – Pronađi novu ljubav, Kralj izgubljenih stvari i drugi.

Severina i Saša Matić su najavili skorašnji izlazak zajedničkog dueta kojeg svi s nestrpljenjem isčekuju.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.