Još jedan telefon sa bezobrazno visokom cenom

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan telefon sa bezobrazno visokom cenom

Najnovija informacija otkriva cenu novog Galaxy modela. Izgleda da neće biti za svačiji džep.

Izvor u SamMobile-u tvrdi da će se Samsung Galaxy S6 edge+ prodavati po ceni od 799.99 evra za verziju od 32GB, što iznosi oko 96.200 dinara.

Samsung će predstaviti Glaxy S6 edge+ zajedno sa Note 5 ovog meseca. S6 edge+ će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veći ekran od trenutnog S6 edge telefona. Takođe će biti zakrivljen na obe strane. Specifikacije će najverovatnije biti iste kao i na prethodnom modelu. Prodaja telefona počinje 21. avgusta, prenosi GSM Arena.

Prethodne informacije otkrile su da će telefon imati 4GB RAM memorije, kameru rezolucije 16MP kao i Samsung Exynos 7420 čipset.

Videćemo da li će se prodavati i u našoj zemlji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Samsung Galaxy S6 edge+ će koštati 800 evra?

Izvor: B92, 31.Jul.2015

Prema izvorima sajta SamMobile, dolazeći Samsung Galaxy S6 edge+ telefon će navodno imati cenu od 799,99 evra za model od 32GB...Očekuje se da će Samsung Galaxy S6 edge+ biti predstavljen uz Note 5 tokom ovog meseca. Prema navodima, ovo će biti veća verzija aktuelnog S6 edge modela, a imaće isti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.