Radnica kladionice uzela 8.600 evra i lažno prijavila krađu

Izvor: Večernje novosti, 06.Feb.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica kladionice uzela 8.600 evra i lažno prijavila krađu

Baranka A.B, radnica u kladionici „Olimp“, uhapšena je u ponedeljak zbog osnovane sumnje da je iz kladionice u kojoj radi otuđila oko 8.600 evra. Inače, ona je prijavila krađu u kladionici pre četiri dana BAR – Baranka A.B, radnica u kladionici „Olimp“, uhapšena je u ponedeljak zbog osnovane sumnje da je iz kladionice u kojoj radi otuđila oko 8.600 evra. Inače, ona je prijavila krađu u kladionici pre četiri dana.Policija je rasvetlila krađu u kladionici „Olimp“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koja se nalazi u centru Bara, u Ulici Jovana Tomaševića.- Krađa u kladionici je lažno prijavljena, odnosno ispostavilo se da je fingirana. Zbog sumnje da je počinila krivična dela lažno prijavljivanje i zloupotreba položaja u privrednom poslovanju lišili su slobode A.B. (21) iz Bara, navodi se u zvaničnom saoštenju Uprave policije. Radnica u kladionici A.B. je u prošli četvrtak oko 19.30 časova, Centru bezbednosti Bar lažno prijavila krivično delo krađa tako što je rekla da je sa pulta u kladionici, dok je ona na kratko izašla, otuđen koverat u kojem se nalazio pazar u iznosu od 8.596 evra.Odmah po prijavi policija je preduzela operativne mere i radnje u cilju rasvetljavanja događaja. O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.- Policijske aktivosti koje su preduzete dovele su do sumnje da je A. B. lažno prijavila krivično delo krađa, te da je zloupotrebom poverenja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist na način što je prisvojila novac u iznosu od 8.596 evra koji joj je bio poveren na radu u ovoj kladionici. A.B. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinila navedena krivična dela, navodi se u zvaničnom policijskom saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnica kladionice ukrala 8.500 evra, pa prijavila krađu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2017

BAR - Crnogorska policija uhapsila je radnicu kladionice u Baru koja je lažno prijavila krađu 8.596 evra, a zatim taj novac uzela za sebe...A.B. (21) je lažno prijavila Centru bezbjednosti Bar da je sa pulta u kladionici "Olimp" ukraden koverat sa pazarom od 8.596 evra...Ona je tvrdila da je krađa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.