Snežana Đurišić posle smrti supruga pala u depresiju: Nikad tu prazninu niko neće popuniti

Izvor: Story, 24.Jun.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Đurišić posle smrti supruga pala u depresiju: Nikad tu prazninu niko neće popuniti

Snežani Ðurišić se, četiri godine nakon smrti muža Slobodana Gvozdenovića, vratio osmeh na lice. Pevačica svog voljenog čoveka, s kojim je provela 36 godina, nikad neće preboleti, ali je uspela da se trgne i nastavi dalje. O tom periodu nerado govori, ali je sada rešila da otkrije da je nakon njegove smrti zapala u tešku ... The post Snežana Đurišić posle smrti supruga pala u depresiju: Nikad tu prazninu niko neće popuniti appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

MOJ ŽIVOT JE OSKRNAVLJEN: Snežana Đurišić nakon DEPRESIJE progovorila o muževljevoj SMRTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017

"Nikad tu prazninu niko neće popuniti.."..Poznatoj srpskoj pevačici narodne muzike Snežani Ðurišić se tri godine posle smrti muža, Slobodana Gvozdenovića vratio osmeh na lice. Pevačica svog voljenog čoveka, s kojim je provela 36 godina, nikad neće preboleti, ali je uspela da se trgne i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.