Hologramski prikaz lepota Srbije na Skupštini grada

Izvor: NovaEnergija.net, 13.Feb.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hologramski prikaz lepota Srbije na Skupštini grada

Februar je već tradicionalno kod nas poznat i kao mesec turizma, pa Turistička organizacija Srbije ima pune ruke posla. Juče je otvoren novi info centar u zgradi Doma Omladine, a otvaranju je prisustvovalo mnoštvo novinara, blogera i ljudi iz digitalnih medija, na čelu sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasimom Ljajićem. Ovo novo i dostupnije mesto za informisanje o >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << turističkim mogućnostima, kako za domaće, tako i za strane posetioce, nalazi se u Makedonskoj 22.

Nakon svečanog otvaranja, organizovana ješetnja do Skupštine grada Beograda, gde je sve prisutne zatekao hologramski prikaz lepota Srbije na fasadi same Skupštine. Ovaj fenomenalni prizor će stajati još par dana, te vas pozivamo da prošetate i uverite se u to i sami.
Sve ovo je uvod u nešto što nas čeka ukoliko posetimo štand Turističke organizacije Srbije na Sajmu turizma koji se održava od 18. februara na Beogradskom sajmu. O prošlim, ali i o predstojećim događajima, pričali smo sa ICT menadžerom TOS-a Nebojšom Petkovićem.

Foto: Nenad Pavlović

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.