Prokuplje: Brao tuđe jabuke, vlasnik mu zapalio automobil

Izvor: B92, 27.Sep.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Brao tuđe jabuke, vlasnik mu zapalio automobil

Prokuplje -- Nakon što je na svojoj parceli zatekao muškarca kako mu bere jabuke, vlasnik ga je najpre pretukao, a potom mu i zapalio automobil, pišu “Južne vesti”.

Međutim, kako navode, “berač” je vlasnika prijavio policiji, pa će istraga pokazati ko je kriv.

Kako "Južne vesti“ nezvanično saznaju, ovaj incident se dogodio na nekada zadružnom imanju u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prokuplja dok je čovek brao jabuke, navodno misleći da se radi o državnoj zemlji.

Međutim, u tom trenutku se pojavio vlasnik parcele koji je nasrnuo na njega, pretukao ga, a zatim prišao njegovom automobilu "reno klio“ i zapalio ga.

Oštećeni čovek koji je navodno uhvaćen u krađi je nakon toga policiji u Prokuplju prijavio ceo slučaj.

U policiji su nam potvrdili da je došlo do ovog incidenta i da su izašli na lice mesta gde su izvršili uviđaj, te da "intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj“.

O celom slučaju obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, pa će se uskoro znati da li će ova "berba“ imati i svoj sudski epilog.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krao jabuke, pa "pobrao" batine i ostao bez automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016

PROKUPLJE - Nakon što je na svojoj parceli zatekao muškarca kako mu bere jabuke, vlasnik ga je najprije pretukao, a potom mu i zapalio automobil, pišu “Južne vesti”...Međutim, kako navode, “berač” je vlasnika prijavio policiji, pa će istraga pokazati ko je kriv...Kako "Južne vesti“...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.