Dvoje dece povređeno u udesima

Izvor: Radio 021, 16.Sep.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje dece povređeno u udesima

Dva deteta povređena su u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile danas u roku od dva sata u Prokuplju i Žitorađi, saopštila je policija.

Sedmogodišnji dečak M.A. zadobio je teške povrede kada ga je u Prokuplju udario automobil dok je pretrčavao most nedaleko od centra grada. Tada je na njega naleteo automobil marke "mercedes" kojim je upravljao S.L. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << (39). Dečak je smešten u prokupačkoj bolnici "Aleksa Savić". Portparolka te bolnice Marija Despotović je potvrdila da je dečak zadobio prelom desne potkolenice.

U Žitorađi je lakše povrede zadobila T.I. (11) kada ju je udario automobil dok je prelazila ulicu. Devojčica je povredila glavu i zbrinuta je takođe u prokupačkoj bolnici.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.