Opozicija traga za zajedničkim kandidatom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija traga za zajedničkim kandidatom

Saša Radulović, Zoran Živković, Dragan Šutanovac i Dušan Petrović počeli su da razgovaraju o tome ko bi mogao na narednim predsedničkim izborima da bude kandidat opozicije, piše "Blic".

Kako navodi beogradski dnevnik, "očekuje se da će karte na sto staviti i lider LDP Čedomir Jovanović i SDS Boris Tadić".

List piše da se više sastanaka već odigralo, kao i da su se tokom ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nedelje sastali Živković i Radulović.

"Blic" još piše i da Živković i Radulović pokušavaju da se dogovore o ujedinjenju Nove stranke i DJB.

Živković je posle tog susreta sa Radulovićem za "Blic" rekao da su teme razgovora bile političke.

"Političari kada se sastanu, uvek je tema politika. Tako je bilo i ovog puta. Razgovarao sam sa Radulovićem o svim stvarima interesantnim za srpsku političku scenu, razgovarali smo o početku skupštinskih zasedanja, i da, tema je bila zajednički predsednički kandidat", rekao je Živković.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ko će Tomi na megdan: Opozicija na izbore sa jednim kandidatom?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016

Još uvek nije odlučeno ko će biti kandidat Srpske napredne stranke na predsedničkim izborima, ali sve su glasnije tvrdnje da će Aleksnadar Vučić ponovo podržati Tomislava Nikolića. A ko će od opozicionih lidera izaći Nikoliću na megdan? Kako prenose domaći mediji, Saša Radulović, Zoran...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.