Čović o izborima u Zvezdi: Izrežirana nameštaljka?!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović o izborima u Zvezdi: ''Izrežirana nameštaljka''?!

Ponoć je prošla, rok za prijavu kandidata na predsedničkim izborima u Zvezdi je istekao, a nijedna kandidatura nije podneta. Šta o svemu misli Nebojša Čović, koji se najavljivao kao jedan od favorita u predsedničkoj trci?

Tresla se gora, rodio se miš...

Osim u slučaju da je neko svoju kandidaturu poslao poštom, ona bi se uvažila u toku današnjeg dana, u suprotnom se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa sigurnošću može reći da se na predsedničkim izborima u Zvezdi nije kandidovao niko.

To praktično znači da će svoju funkciju nastaviti da obavlja dosadašnji predsednik Svetozar Mijailović, koji nije ni podnosio ostavku posle serije loših rezultata crveno-belih na početku sezone.

U međuvremenu se dugo najavljivala kandidatura Nebojše Čovića, za koga se tvrdilo da ima veliku podršku navijača, ali je od početka bilo jasno da se aktuelno rukovodstvo ne slaže sa njegovim dolaskom na čelo kluba.

Kako je vreme odmicalo, postajalo je sve izvesnije da se ni on neće kandidovati, što se na kraju i potvrdilo.

Čović se tim povodom oglasio u ekskluzivnoj izjavi za današnji ''Sport'', i tom prilikom je naglasio da je cela priča zapravio bio pokušaj ''izrežirane nameštaljke''.

''Lično sam, još 4. avgusta naglasio propuste u organizaciji izbora, a sada je očigledno da je u pitanju bila izrežirana nameštaljka, koja bi ukaljala ugled Zvezde. Mnogi su mislili da ja učestvujem u tim nameštaljkama, ali tvrdim da to nje istina.

Zvezda je evropski klub koji ima svoje manire i ne zaslužuje da se bira predsednik mimo važećih zakona i statuta koji je na snazi'',
konstatovao je Čović, a prenosi ''Sport''.

On je istakao da će izbora sigurno biti u nekom drugom terminu, ali i naglasio da će kompletna procedura morati da bude ispoštovana u potpunosti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.