Vučić danas na Kongresu SSSS i sa nemačkim ministrom Milerom

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas na Kongresu SSSS i sa nemačkim ministrom Milerom

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra 15. kongresu Saveza samostalnih sindikata Srbije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Premijer će Kongresu SSSS prisustvovati nakon povratka iz Albanije, precizira se u saopštenju.

Vučić je skupu prisustvovati u 13.30 sati, u Domu sindikata.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa ministrom za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Nemačke Gerdom Milerom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Posle sastanka, koji počinje u 16.15 sati, biće održana konferencija za novinare u Pres sali Vlade.

Premijer Vučić i nemački ministar će nešto kasnije, u svečanoj sali Skupštine Beograda, otvoriti "Beogradske dijaloge", projekat Foruma Srbija-Nemačka i Beogradskog fonda za političku izuzetnost, koji se održava uz podršku nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i GIZ.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić iz Tirane pravo na kongres sindikalaca

Izvor: Mondo, 28.Maj.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas 15. kongresu Saveza samostalnih sindikata Srbije, saopšteno je iz Vlade Srbije...Foto: Beta, Milan Obradović..Premijer će Kongresu S S S S prisustvovati nakon povratka iz Albanije, precizira se u saopštenju...Vučić je skupu prisustvovati u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.