Izvor: Blic, 17.Okt.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sumnjam u osnovanost optužžbi protiv Dikića

Premijer Aleksandar Vučić izrazio je danas sumnju u osnovanost optužbi za terorizam protiv Bratislava Dikića i ostalih uhapšenih u Crnoj Gori.

"Gospodin Dikić svakog dana iznosi stavove protiv Vlade Srbije, ali voleo bih da vidim i da čujem stvarne i ozbiljne podatke o tome da je planirao neki teroristički akt", rekao je Vučić novinarima.

Premijer je rekao da lično u to ne veruje, imajući u vidu druge obaveštajne podatke do kojih su došle srpske službe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i kojima raspolaže.

"Voleo bih da hapšenje nekoliko ljudi iz Zubinog Potoka nije zasnovano na iskazima albanskog komandira policije Seljimaja, a plašim se da imamo dokaze da jeste, onda ne mislim da je to bio ozbiljan razlog", rekao je Vučić.

Dodao je da ni društvo u kojem je bio Dikić ne ukazuje na terorističke aktivnosti.

Prema njegovim rečima, mnogi od onih koji su uhapšeni preko advokata su tražili intervenciju države Srbije, ambasade Srbije u Crnoj Gori i ambasada Srbije je poslala svoje službenike da ih obiđe u pritvorskim jedinicama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić:Sumnjam u osnovanost optužžbi protiv Dikića

Izvor: Blic, 17.Okt.2016

Premijer Aleksandar Vučić izrazio je danas sumnju u osnovanost optužbi za teririzam protiv Bratislava Dikića i ostalih uhapšenih u Crnoj Gori..."Gospodin Dikić svakog dana iznosi stavove protiv Vlade Srbije, ali voleo bih da vidim i da čujem stvarne i ozbiljne podatke o tome da je planirao neki...

Nastavak na Blic...

Vučić: Voleo bih da čujem dokaze da je Dikić planirao napad

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da vidi i da čuje stvarne i ozbiljne podatke o tome da je penzionisani komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić planirao terorističke akcije u Crnoj Gori...Premijer Srbije je u Prokuplju rekao i da lično u to ne veruje, imajući...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.