Vučić: Voleo bih da čujem dokaze da je Dikić planirao napad

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Voleo bih da čujem dokaze da je Dikić planirao napad

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da vidi i da čuje stvarne i ozbiljne podatke o tome da je penzionisani komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić planirao terorističke akcije u Crnoj Gori.

Premijer Srbije je u Prokuplju rekao i da lično u to ne veruje, imajući u vidu druge obaveštajne podatke do kojih je došao.

"Naravno da ću se izviniti i reći: 'alal vera uradili ste dobar posao' ako mi neko pruži bilo kakve druge informacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a do sada ih nismo dobili", rekao je Vučić.

Premijer je kazao i da su mnogi od onih koji su uhapšeni, preko advokata tražili intervenciju države Srbije, ambasade Srbije u Crnoj Gori i da je ambasada Srbije poslala svoje službenike da ih obiđu u pritvorskim jedinicama.

Policija i tužilaštvo su danas saopštili da je prošle noći uhapšeno 20 državljana Srbije osumnjičenih da su spremali nerede tokom današnjeg izbornog dana, da napadnu građane koji bi se nakon proglašenja rezultata okupili ispred Skupštine, da zauzmu Skupštinu i proglase izbornu pobedu "određenih političkih partija".

Tužilaštvo sumnja da je ta kriminalna organizacija koja je nameravala da "uhapsi" premijera Crne Gore Mila Đukanovića. Mediji javljaju da je među uhapšenima Bratislav Dikić, bivši šef srpske Žandarmerije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VUČIĆ: Lično ne verujem u osnovanost optužžbi protiv Dikića, voleo bih da čujem dokaze

Izvor: Kurir, 17.Okt.2016

..."Gospodin Dikić svakog dana iznosi stavove protiv Vlade Srbije, ali voleo bih da vidim i da čujem stvarne i ozbiljne podatke o tome da je planirao neki teroristički akt", rekao je Vučić novinarima..Premijer je rekao da lično u to ne veruje, imajući u vidu druge obavestajne podatke do kojih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.