Vučević: Uhapššeni su uzurpatori, a ne paori

Izvor: Blic, 19.Mar.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Uhapššeni su uzurpatori, a ne paori

Predsednik novosadskog odbora SNS Miloš Vučević pozvao je članove DS, reagujući na izjavu funkcionera te stranke Gorana Ješića, da se probude iz "sna DS-a, u kome se kriminal i pljačka nagrađuju, jer je u krađa državne imovine i narodnih para bez sankcija u Srbiji danas više nije moguća.

"Ne čudi me histerija Gorana Ješića, jer zna da je vremenu DS kriminala došao kraj", istakao je Vučević >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dodao da Ješić treba da bude realan i shvati da "jedini koji moraju biti uhapšeni su on, njegov šef Pajtić i ostali kriminalci koji godinama u sprezi sa tajkunima pljačkaju državnu imovinu".

Vučević je istakao da u petak uveče nisu uhapšeni nikakvi paori, već Ješićevi i Pajtićevi batinaši, koji su po dogovoru sa tajkunima uzurpirali državno zemljište, a koji su od ranije poznati državnim organima Srbije i Mađarske.

"Naravno da vama iz DS posebno smeta što ne možete više da kradete državu, i što ste sprečeni da ponovo poklanjate državno zemljište raznim Šarićima i Jerkovićima", poručio je Vučević Ješiću.

Ješić je sinoć, povodom hapšenja šest osoba koje nisu dozvoljavale pristup jednoj parceli od 250 hektara u opštini Sombor, izjavio da je vlast odgovorna za navodnu uzurpaciju zemljišta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.