URS predao potpise za predsedničku kandidaturu Stankovića

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS predao potpise za predsedničku kandidaturu Stankovića

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji više od 14.000 potpisa podrške kandidaturi Zorana Stankovića za predsednika Srbije.

Predaji potpisa prisustvovali su lider URS-a Mlađan Dinkić i njegov zamenik Veroljub Stevanović, kao i članovi Predsedništva Verica Klanović, Suzana Grubješić, Maja Gojković, Boško Ničić...

Na kutijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa potpisima građana za kandidaturu Stankovića piše "Zoran".

Nakon predaje potpisa, Stevanović se obratio novinarima i poručio da je Stanković "čovek koji će kao lekar doneti zdravlje Srbiji".

"Stanković je čovek bez ikakve mrlje u profesonalnoj karijeri i došlo je vreme da na čelo Srbije dodje takav čovek - skroman i čestit. Dosta je Srbiji ovog puta, ne treba joj ni drugi put koji neko pokušava da joj nametne, već treći pravac koji nude Ujedinjeni regioni Srbije", ocenio je Stevanović.

Kandidatura Stankovića je treća predata Republičkoj izbornoj komisiji, koji je do sada potvrdila dve - Tadićevu i Dačićevu.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Zoran Stanković,   Mlađan Dinkić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS predao potpise za predsedničku kandidaturu Stankovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2012

BEOGRAD -..Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji više od 14.000 potpisa podrške kandidaturi Zorana Stankovića za predsednika Srbije...Predaji potpisa prisustvovali su lider URS-a Mlađan Dinkić i njegov zamenik Veroljub Stevanović, kao i članovi Predsedništva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

I ministar Stanković za predsednika Srbije

Izvor: Mondo, 08.Apr.2012

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predali su danas RIK-u više od 14.000 potpisa podrške kandidaturi aktuelnog ministra zdravlja Zorana Stankovića za predsednika Srbije.

Nastavak na Mondo...

Predati potpisi za kandidaturu Zorana Stankovića

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012

Ujedinjeni regioni Srbije predali su u nedelju Republičkoj izbornoj komisiji više od 14.000 potpisa gradjana koji podržavaju kandidaturu Zorana Stankovića za predsednika Srbije, saopšteno je..."Na čelo Srbije konačno mora da dodje pošten i skroman čovek, bez mrlje u karijeri, koji će biti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Predati potpisi i za kandidata Koštunicu

Izvor: Mondo, 08.Apr.2012

Predstavnici Demokratske stranke Srbije predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) više od 13.000 potpisa podrške kandidaturi Vojislava Koštunice za predsednika Srbije.

Nastavak na Mondo...

URS predao potpise za podršku kandidaturi Zorana Stankovića

Izvor: Studio B, 08.Apr.2012

Ujedinjeni regioni Srbije predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji više od 14.000 potpisa građana koji podržavaju kandidaturu Zorana Stankovića za predsednika Srbije .."Na čelo Srbije konačno mora da dođe pošten i skroman čovek, bez mrlje u karijeri, koji će biti glas svih regiona. Dosta...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.