Srbija ispunila sve zahteve, na potezu Hrvatska

Izvor: S media, 05.Dec.2010, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ispunila sve zahteve, na potezu Hrvatska

Srbija je odgovorila na sve zahteve Hrvatske koji se tiču potrage za nestalima, tako da više ne postoji razlog da vlasti u Zagrebu uskrate bilo koji odgovor na pitanja o nestalim Srbima, izjavio je predsednik Komisije za nestale Veljko Odalović.

Rešavanje otvrenih pitanja koja se tiču sudbine nestalih poslednjih 15 godina nije bilo zadovoljavajuće, rekao je Odalović na tribini pod nazivom "Suočavanje s prošlošću u cilju trajnog mira u regionu".

Formiran tim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za istraživanje ratnih zločina

On je objasnio da su hrvatske vlasti sve zahteve uslovljavale podacima i dokumentacijom iz zatvora u Stajićevu i Begejcima i vukovarske bolnice, i insistirale na tezi o masovnim grobnicama u Srbiji.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Srbija ispunila sve zahteve, na potezu Hrvatska

Izvor: Blic, 05.Dec.2010

BEOGRAD - Srbija je odgovorila na sve zahteve Hrvatske koji se tiču potrage za nestalima, tako da više ne postoji razlog da vlasti u Zagrebu uskrate bilo koji odgovor na pitanja o nestalim Srbima, izjavio je danas predsednik Komisije za nestale Veljko Odalović...Rešavanje otvrenih pitanja koja se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.