Sirijska opozicija objavila finansijski izveštaj

Izvor: Vostok.rs, 03.Nov.2012, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijska opozicija objavila finansijski izveštaj

03.11.2012. -

Ukupna suma finansijske pomoći koju je dobila vodeća opoziciona organizacija „Sirijski nacionalni savet“ (SNS) od osnivanja u oktobru 2011. godine iznosi $40,4 miliona. Za godinu dana (od oktobra 2011-do oktobra 2012) SNS je dobio 5 miliona od UAE, 15 miliona od Katara i 20,4 miliona od Libije.

U izveštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << se navodi da je od ukupne sume pomoći SNS $29,7 miliona potrošeno u humanitarne svrhe (pomoć izbeglicama) i za podršku „revolucionarnog pokreta“ u zemlji. Ostalo je potrošeno na „administrativne troškove i vezu“.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šteta od poplave u Veneciji nekoliko miliona evra

Izvor: Vostok.rs, 03.Nov.2012

03.11.2012. -..Šteta od poplava u Veneciji, gde se je nivo vode popeo za 140 cm i koje traju skoro sedmicu, je dostigla nekoliko miliona evra. O tome su danas govorili u lokalnoj organizaciji preduzetnika, ne računajući za sada sumu gubitaka zbog pokvarene robe i zatvaranja prodavnica u jednom...

Nastavak na Vostok.rs...

Sve nuklearke u SAD ponovo rade

Izvor: Vostok.rs, 03.Nov.2012

03.11.2012. -..Svi energetski blokovi na nuklearnim stanicima u SAD, koji su bili zaustavljeni zbog uragana Sendi, restartovani su i postepeno počinju da rade. U petak je na severoistoku zemlje bez električne energije ostalo više od 3,6 miliona stanovnika. Neposredno pre nepogode bez struje je ostalo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.