SNS i Živim za Krajinu formiraju vlast u Zaječaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i Živim za Krajinu formiraju vlast u Zaječaru

Gradsku vlast u Zaječaru činiće odbornici SNS i Pokreta živim za Krajinu dogovoreno je na današnjem sastanku u tom gradu, potvrdio je za Tanjug predsednik Pokreta Boško Ničić.

"Upravo je završen sastanak predstavnika SNS i Pokreta živim za Krajinu. Dogovorili smo se da formiramo koaliciju koja će imati dovoljnu većinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za formiranje vlasti u Zaječaru" rekao je Ničić.

On je precizirao da će predsednik Skupštine Zaječara biti iz redova SNS, dok će gradonačelnik biti iz redova Pokreta živim za Krajinu.

Ničić očekuje i da konstitutivna sednica bude održana oko 5. juna i da tada bude formirana vlast u gradu nakon, skoro, mesec i po od završetka lokalnih izbora.

Kako je rekao krenuće se u rešavanje brojnih problema nagomilanih u prethodnom periodu.

Od grada koji je bio prosperitetan i svojevremeno jedan od najuspešnijih došlo se do toga da se ne primaju plate mesecima, da je u dugovima...

"Očekujem da to počnemo što pre da rešavamo i sređujemo" naveo je Ničić koji je dodao da će koalicija imati oko 30 od 50 odbornika koji čine skupštinu Grada Zaječara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj sage " Ničić sa SNS formira vlast u Zaječaru

Izvor: B92, 26.Maj.2017

Gradsku vlast u Zaječaru činiće odbornici SNS i Pokreta živim za Krajinu, dogovoreno je na sastanku u tom gradu, potvrdio je predsednik Pokreta Boško Ničić..."Upravo je završen sastanak predstavnika SNS i Pokreta živim za Krajinu. Dogovorili smo se da formiramo koaliciju koja će imati dovoljnu...

Nastavak na B92...

Konačna odluka: Evo sa kim Boško Ničić pravi koaliciju u Zaječaru!

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017

Odbornici SNS i Pokreta živim za Krajinu formiraće gradsku vlast u Zaječaru, potvrdio je predsednik Pokreta Boško Ničić..."Upravo je završen sastanak predstavnika SNS i Pokreta živim za Krajinu. Dogovorili smo se da formiramo koaliciju koja će imati dovoljnu većinu za formiranje vlasti u Zaječaru"...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.