Izvor: S media, 25.Maj.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nikolić nije izjavio da je Vukovar srpski grad

Srpska napredna stranka (SNS) demantovala je da je novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao izjavu da je Vukovar srpski grad i da Hrvati nemaju razloga da se vraćaju u njega.

"Kabinet novoizabranog predsednika Republike Srbije Tomislava >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nikolića oštro demantuje da je predsednik Nikolić bilo kojem listu, od dana kada je formirana Srpska napredna stranka, a kamoli izmedju dva izborna kruga, dao bilo kakvu izjavu u kojoj je rekao da je Vukovar srpski grad i da Hrvati nemaju šta da se vraćaju u njega", navodi se u saopštenju SNS-a.

U saopštenju se dodaje da je reč "o podloj i podmukloj laži" i naglašava da će politika Tomislava Nikolića biti usmerena na izgradnju mira i stabilnosti u regionu.

Nikolić: Velika Srbija je moj neostvareni san

Josipović: Nikolić izjavama vraća u politiku 90-ih

Nikolić: Vladu verovatno prave DS i SPS

Hrvatski mediji danas su preneli da je Nikolić u nedavnom intervjuu za Frankurter algemajne cajtung, uoči drugog kruga predsedničkih izbora u Srbiji, rekao da je Vukovar bio srpski grad i da Hrvati nemaju razlog da se vraćaju u njega.

Nikolić je navodno, u istom intervjuu, komentraišući svoje ranije izjave o velikoj Srbiji, rekao da "ima snova koje čovek nikad ne može da ispuni". Opširnije OVDE.

(Beta)

FOTO:Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nisam rekao da je Vukovar srpski grad

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2012

Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić demantovao je danas da je dao bilo kakvu izjavu u kojoj je rekao da je Vukovar srpski grad i da Hrvati nemaju za šta da se vraćaju u njega.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Nisam rekao da je Vukovar srpski"

Izvor: B92, 25.Maj.2012

Beograd -- SNS je demantovala da je novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao izjavu da je Vukovar srpski grad i da Hrvati nemaju razloga da se vraćaju u njega..."Kabinet novoizabranog predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića oštro demantuje da je predsednik Nikolić bilo kojem listu,...

Nastavak na B92...

Nikolić nije izjavio da je Vukovar srpski grad

Izvor: Beta, 25.Maj.2012

BEOGRAD, 25. maja 2012. (Beta) - Srpska napredna stranka demantovala je u petak da je novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić ikada rekao da je Vukovar srpski grad i da Hrvati nemaju razloga da se vraćaju.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.