SNS: Da li je Pajtić spreman da odgovara za afere?

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Da li je Pajtić spreman da odgovara za afere?

Novosadski naprednjaci su u večerašnjem saopštenju upitali lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića da li je spreman da odgovara za, kako tvrde u SNS, "silne afere u koje je umešan".

"Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, zarad istine koju građani imaju pravo da znaju, po ko zna koji put postavlja pitanja Bojanu Pajtiću, Miroslavu Vasinu (predsedniku Pokrajinskog odbora DS) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i preostalim članovima Demokratske stranke", navodi se u saopštenju novosadskih naprednjaka.

Oni su ih upitali kada će odgovarati oni koji su, za vreme Pajtićevog mandata, "opustošili pokrajinske kase i uništili privredu u Vojvodini" i "da li će funkcioneri demokrata inicirati da se makar pokrene postupak protiv njihovih 'kadrova' koji su vinovnici afera o kojima je SNS toliko pisala i piše".

"I da li je Pajtić spreman da odgovara za silne afere u koje je umešan? Kada će vratiti kredit Razvojnoj banci Vojvodine, a milioni evra su u pitanju?", upitali su iz SNS.

To su, dodaje se, samo neka od pitanja na koja građani što pre treba da dobiju odgovore, a jedini koji ih znaju su, kako se ocenjuje, Pajtić, Vasin i svi koji su doveli do toga da SNS danas, u ime građana, mora da postavlja takva pitanja.

"Smatramo da je apsurdno da optužuju bilo koga za bilo šta, dok građanima Srbije ne odgovore na ta pitanja", zaključuje se u saopštenju novosadskog Odbora SNS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS: DS nije merodavan da sudi ko je sposoban

Izvor: RTS, 30.Jan.2015, 15:06

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštilo je da rukovodstvo Demokratske stranke nikako nije merodavno da sudi o tome ko je sposoban da rukovodi gradom, a ko ne, pozivajući ih da ukažu na greške koje su njihovi "kadrovi" pravili, kako bi što pre bili rešene. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.