SAD pozdravljaju Nikolićevu posvećenost budućnosti u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD pozdravljaju Nikolićevu posvećenost budućnosti u EU

BEOGRAD -

SAD čestitaju lideru SNS Tomislavu Nikoliću izbor za predsednika Srbije i pozdravljaju reafirmaciju njegove posvećenosti evropskoj budućnosti Srbije, saopštila je danas američka ambasada u Beogradu.

"Pozdravljamo ponovnu potvrdu posvećenosti novoizabranog predsednika Nikolića evropskoj budućnosti Srbije i ohrabrujemo ga da konstruktivno sarađuje sa budućim premijerom i vladom u postizanju ovog cilja, a posebno kada su u pitanju regionalna stabilnost i konstruktivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odnos sa Kosovom", navedeno je u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Sjedinjene Države će nastaviti da snažno podržavaju cilj Srbije da postane član Evropske unije, i posvećeni smo radu sa liderima Srbije kako bi pomogli da Srbija stigne do tog cilja, navela je ambasada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD pozdravljaju Nikolićevu posvećenost EU

Izvor: Akter, 21.Maj.2012

SAD čestitaju Tomislavu Nikoliću izbor za predsednika Srbije i pozdravljaju reafirmaciju njegove posvećenosti evropskoj budućnosti Srbije

Nastavak na Akter...

SAD čestitale Nikoliću, očekuju saradnju

Izvor: Mondo, 21.Maj.2012

Ambasada SAD saopštila je čestitke Vašingtona novom predsedniku i ohrabrile ga da sarađuje sa budućim premijerom i Vladom Srbije.

Nastavak na Mondo...

Ambasada SAD čestitala Nikoliću izbor za predsjednika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2012

“Sjedinjene Države čestitaju Tomislavu Nikoliću izbor za predsjednika Srbije" stoji u izjavi Ambasade SAD u Beogradu. Pozdravljamo ponovnu potvrdu posvećenosti novoizabranog predsjednika Nikolića evropskoj budućnosti Srbije, i ohrabrujemo ga da konstruktivno surađuje sa budućim premijerom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.