RIK prekinula sednicu o izborima na Kosovu

Izvor: Blic, 27.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK prekinula sednicu o izborima na Kosovu

Republička izborna komisija (RIK) prekinula je danas sednicu na kojoj su njeni članovi više od dva sata raspravljali o održavanju izbora 6. maja na teritoriji Kosova i Metohije.

Članovi RIK zatražili su od Vlade Srbije da im dostavi odgovor da li su od međunarodne zajednice dobijene garancije za bezbedno održavanje izbora.

Pogledajte još vesti iz Blicovog specijala "Izbori 2012"
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK prekinuo sednicu o Kosovu

Izvor: Mondo, 27.Apr.2012

Posle dva sata raspravljanja Republička izborna komisija poslala dopis Vladi da joj kaže o garancijama za bezbedno održavanje izbora na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Mondo...

"Uslovi OEBS-a na granici legalnog"

Izvor: B92, 27.Apr.2012

Beograd -- Kako B92 saznaje u toku je sednica RIK-a na kojoj će biti doneto i zvanično uputstvo za sprovođenje izbora na Kosovu i Metohiji...Ranije tokom dana, Predstavnici Ministarstva za Kosovo i Metohiju saopštili su da je OEBS, koji bi trebalo da bude asistent toj komisiji u sprovođenju izbora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.