Predsednički izbori 6. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički izbori 6. maja

BEOGRAD -

Predsednički izbori u Srbiji biće održani 6. maja, odlučila je danas predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić - Dejanović.

Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović raspisala je danas predsedničke izbore za 6. maj, za kada su zakazani parlamentartni, pokrajinski i lokalni.

Đukanović Dejanović je, nakon što je dobila pismo predsednika Srbije Borisa Tadića u kojem ju je obavestio da podnosi ostavku na dužnost predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije, rekla novinarima u parlamentu da je predsedničke izbore zakazala za 6. maj.

"Institucije će funkcionisati punim intenzitetom, a ja ću savesno i odgovorno obavljati dužnosti prema Ustavu i Zakonu o predsedniku Republike", poručila je Đukić Dejanović.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija predsednika bira 6. maja

Izvor: Kurir, 05.Apr.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić - Dejanović odlučila je da predsednički izbori buduodržani isti dan kada i lokalni i parlamentarni I..BEOGRAD - Predsednički izbori u Srbiji biće održani 6. maja, odlučila je danas predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić - Dejanović...Đukić-Dejanović...

Nastavak na Kurir...

Raspisani i predsednički izbori

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2012

Predsednički izbori u Srbiji biće održani 6. maja, odlučila je danas predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić - Dejanović...Boris Tadć juče je podneo ostavku na mesto predsednika Republike Srbije, a danas je počelo njegovo iseljenje iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu u Beogradu....

Nastavak na Vesti-online.com...

Dejanović: Predsednički izbori 6. maja

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2012

Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović raspisala je danas predsedničke izbore za 6. maj, za kada su zakazani parlamentartni, pokrajinski i lokalni

Nastavak na Večernje novosti...

Raspisani predsednički izbori u Srbiji

Izvor: VOA, 05.Apr.2012

Srbiju 6. maja očekuju opšti izbori - uz parlamentarne, pokrajinske i lokalne, predsednica parlamenta raspisala je danas i predsedničke.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.