Onkološko odeljenje za Mitrovicu

Izvor: B92, 25.Maj.2010, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Onkološko odeljenje za Mitrovicu

Kosovska Mitrovica -- Verica Kalanović kaže da je u planu da sledeće godine iz NIP-a budu izdvojena dodatna sredstva za izgradnju onkološkog odeljenja u Kosovskoj Mitrovici.

"Sledeće godine planiramo dodatna sredstva za stvaranje svih uslova za osnivanje onkološkog odeljenja", navela je ministarka za NIP.

"O opredeljenom novcu govorćemo kada budemo videli projektnu dokumentaciju", rekla je Kalanovićeva u Kosovskoj Mitrovici.

Ona je podsetila da je Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Metohija, prema statističkim podacima, prostor sa najvećim brojem obolelih od raka i da se mora hitno odgovoriti na taj izazov.

Ministarka za NIP je u u severnom delu Kosovske Mitrovice o ovom pitanju razgovarala sa direktorom Zdrastvenog centra dr Milanom Jakovljevićem.

Kalanovićeva je u izjavi novinarima istakla da je na Kosovu i Metohiji 236 milona dinara opredeljeno za realizaciju različitih projekata i da ta sredstva mogu biti značajno veća ako bude dobrih projekata.

Ona je obišla dva bolnička bloka u Kosovskoj Mitrovici, koja se rekonstruišu sredstvima iz NIP, rekavši da je za te potrebe izdvojen 51 milion dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sredstva iz NIP-a za Kosovsku Mitrovicu

Izvor: RTS, 26.Maj.2010, 10:13

Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović obišla dva bolnička bloka u Kosovskoj Mitrovici, koja se rekonstruišu sredstvima iz NIP-a. ..Dva bolnička bloka u Kosovskoj Mitrovici koja se rekonstruišu sredstvima iz NIP-a, obišla je ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.