Omerović:Zukorlićeva kandidatura je bruka i sramota

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omerović:Zukorlićeva kandidatura je bruka i sramota

Beograd - Narodni poslanik i funkcioner Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Meho Omerović izjavio je danas da je najava glavnog muftije Muamera Zukorlića da će biti kandidat na predsedničkim izborima "bruka i sramota" za Islamsku zajednicu i vernike kojima bi on trebalo da služi.

"Nezamisliva i skandalozna odluka! Bolesna ambicija muftije da bude sve, da ima sve, dovela ga je dotle da se, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << verski lider kandiduje za predsednika Srbije. Žalosno je što i na ovaj način taj čovek bruka i sramoti Islamsku zajednicu i vernike kojima bi trebalo da služi", naveo je Omerović u izjavi dostavljenoj medijima.

Omerović kaže da čovek koji je plašio i uznemiravao gradjane svojom zapaljivom retorikom, pozivao na bojkot državnih institucija, sada bi da zastupa sve gradjane i da bude predsednik te iste države.

"Ovim činom je dokazao da ga ništa osim njega samog ne intersuje, ni vernici niti Islamska zajednica, niti Bošnjaci, najbitnije mu je da uzme novac iz budžeta jer toga mu nikad nije dosta", poručio je on.

On je uveren da i malobrojni gradjani koji su ga do sada podržavali sada vide i shvataju sa kim su imali posla, i ko je hteo da na njima eksperimentiše, da ih radi ličnih interesa vodi.

Ostalo je još da se muftija kandiduje za predsednika Generalne skupštine UN , rekao je Omerović.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omerović: Bolesna ambicija muftije

Izvor: B92, 07.Apr.2012

Beograd/ Novi Pazar -- Najava glavnog muftije Muamera Zukorlića da će biti kandidat na predsedničkim izborima je "bruka i sramota" za Islamsku zajednicu i vernike, kaže Meho Omerović..."Nezamisliva i skandalozna odluka! Bolesna ambicija muftije da bude sve, da ima sve, dovela ga je dotle da se,...

Nastavak na B92...

Omerović: Zukorlićeva kandidatura je bruka i sramota

Izvor: Blic, 07.Apr.2012

Beograd - Narodni poslanik i funkcioner Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Meho Omerović izjavio je danas da je najava glavnog muftije Muamera Zukorlića da će biti kandidat na predsedničkim izborima "bruka i sramota" za Islamsku zajednicu i vernike kojima bi on trebalo da služi. .."Nezamisliva...

Nastavak na Blic...

"Najava Zukorlića nije iznenađenje"

Izvor: B92, 07.Apr.2012

Beograd -- Najava muftije IZuS Muamera Zukorlića da se kandiduje za predsednika nije neko čudo ili iznenađenje, kaže politički analitičar Đorđe Vukadinović...On je Tanjugu rekao da to nije preveliko iznenađenje i stoga što je Zukorlić do sada pokazao da je mnogo više politički nego verski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.