Najviše mere bezbednosti za posetu Putina

Izvor: S media, 16.Mar.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše mere bezbednosti za posetu Putina

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će prilikom najavljene posete ruskog premijera Vladimira Putina Beogradu biti primenjene mere najvišeg stepena bezbednosti, istovetne onima koje su bile kada su Srbiju posećivali visoki američki i ruski zvaničnici.

Dačić je rekao novinarima u parlamentu da se u takvim slučajevima uvek prave posebne pripreme, a da u sprovodjenju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mera bezbednosti učestvuje nekoliko hiljada ljudi.

On je precizirao da će, uz pripadnike MUP-a, biti angažovani i pripadnici drugih bezbednosnih službi. Po njegovim rečima, za takve posete uvek se formira i poseban štab u čijem radu učestvuju i predstavnici bezbednosnih struktura onih država čiji zvaničnik dolazi u posetu Srbiji.

Putin proglašen počasnim građaninom KiM

Putin i Medvedev dogovaraju kandidaturu

Dačić: Izbori u prvoj polovini 2012. godine

"I ovoga puta će biti ista procedura", rekao je Dačić, dodajući da se radi o političkoj poseti i da se njeni detalji usaglašavaju izmedju kabineta ruskog premijera i predsednika Srbije.

Ruska vlada je prošle nedelje i zvanično potvrdila da će Putin posetiti Beograd 23. marta.

U zvaničnoj poseti Srbiji u proteklom periodu su bili ruski predsednik Dmitrij Medvedev, kao i potpredsednik SAD Džozef Bajden i državna sekretarka SAD i Hilari Klinton.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Ponuđena pomoć Japanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2011

BEOGRAD -..Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je, u ime Vlade Srbije i u dogovoru sa predsednikom Republike Borisom Tadićem, ponudio japanskoj vladi pomoć u saniranju posledica zemljotresa i cunamija...Dačić je rekao novinarima u parlamentu da je ponuđena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.