Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVLjENA TRI SKUPA: Dolaze i pristalice i protivnici

DOK Aleksandar Vučić bude polagao predsedničku zakletvu, ispred Narodne skupštine, kako je najavljeno, okupiće se i njegove pristalice i - protivnici DOK Aleksandar Vučić bude polagao predsedničku zakletvu, ispred Narodne skupštine, kako je najavljeno, okupiće se i njegove pristalice i - protivnici. Za danas su najavljena čak tri okupljanja - skup podrške Vučiću od 10 časova, koji je jedini prijavljen policiji, i dva protesta protiv njegovog prelaska na predsedničku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << funkciju. U isto vreme kad se budu okupile pristalice lidera SNS, organizuje se i "Protest protiv dikatature", dok Pokret Saše Jankovića poziva građane u 18 časova na Trg republike. Opozicione partije juče su se dogovarale na koji od ova dva protesta će pozvati pristalice da dođu. Jankovićev Pokret odlučio se za popodnevnu varijantu, kako kažu iz čisto praktičnih razloga, jer očekuju da će posle posla doći više građana. Kažu da miting nisu mogli da prijave nekoliko dana ranije, jer nisu znali kada će Vučić polagati zakletvu. Njima će se pridružiti i DJB Saše Radulovića, SDS Borisa Tadića, Vuk Jeremić. Iz DJB i SDS pozivaju na kasnije okupljanje kako bi se izbegli mogući sukobi i nasilje. Dolazak na oba opoziciona protesta najavili su iz DS-a, Dveri i Levica Srbije. U Novoj stranci odlučili su da se pridruže samo prepodnevnom protestu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novinarka Danasa napadnuta na skupu podrške Vučiću

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2017, 13:50

Novinarka dnevnog lista Danas Lidija Valtner napadnuta je ispred Skupštine Srbije dok je uzimala izjavu od jednog čoveka koji je udaljen sa skupa jer je nosio transparent protiv vlasti...Kako je Lidija Valtner rekla agenciji Beta, ona je uzimala izjavu od čoveka koji je izbačen sa skupa podrške...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.