Ljajić: Srbija zna svoj domaći zadatak

Izvor: S media, 07.Dec.2010, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Srbija zna svoj domaći zadatak

Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić izjavio je večeras, komentarišući izveštaj Glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca, da Srbija zna šta joj je domaći zadatak i da je u njenom interesu da taj zadatak i ispuni.

''Jasno je da ne možemo napraviti odlučujući korak ka članstvu u EU bez završetka saradnje sa Haškim tribunalom'', rekao je Ljajić za B92 i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dodao da će prvo prolazno vreme biti u junu kada Bramerc bude podnosio sledeći izveštaj Savetu bezbednosti UN.

Bramercove primedbe veoma jasne

On je naveo da za razliku od perioda kada su ''svi'' znali gde je Ratko Mladić, sada je situacija drugačija i nijedna državna institucije nije u mreži pomagača haškog optuženika.

Đelić: Obrijaću glavu čim uđemo u Evropsku uniju!

Ljajić je naveo da se Mladić do 1. juna 2002. godine krio u vojnim objektima, ali nikom nije padalo na pamet da ga uhapsi, i dodao da je sada država apsolutno spremna na to.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Ratko Mladić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Znamo svoj "domaći zadatak"

Izvor: B92, 07.Dec.2010

Beograd -- Ministar Rasim Ljajić kaže, komentarišući izveštaj tužioca Serža Bramerca, da Srbija zna šta joj je domaći zadatak i da je u interesu da taj zadatak i ispuni..."Jasno je da ne možemo napraviti odlučujući korak ka članstvu u EU bez završetka saradnje sa Haškim tribunalom'', rekao...

Nastavak na B92...

Ljajić: Znamo šta nam je domaći zadatak

Izvor: Mondo, 08.Dec.2010, 10:26

Rasim Ljajić izjavio je, komentarišući izveštaj Glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca, da Srbija zna šta joj je domaći zadatak i da je u njenom interesu da taj zadatak i ispuni.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.