Krčkali vladu kod Mrke

Izvor: Kurir, 24.Maj.2012, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krčkali vladu kod Mrke

Milutin Mrkonjić proslavio sedamdeseti rođendan uz Đilasa, Palmu, Dinkića, Dačića, Šutanovca i naravno Anu Bekutu

BEOGRAD - Sedam banki!

Ministar infrastrukturni Milutin Mrkonjić
slavio je sinoć u Klubu poslanika jubilarni sedamdeseti rođendan. A izgleda i „krčkao“ novu vladu, zajedno sa šefom mu Ivicom.

Uz štimung Ilde Šaulić, koja je veselje i mrsnu večeru počela, slučajno ili ne, pesmom „Teško je ljubit tajno“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mrku su izljubili ljubimica mu Ana Bekuta, pa Merima Njegomir, Lepa Brena i Boba, Šaban Šaulić, tviter prijatelj mu Vlada Georgiev... U vrhu stola bio je gradonačelnik Dragan Đilas, koji se izgrlio s Dačićem, do njega ministar vojni Dragan Šutanovac, pored koga su bili bračni par Tanja i Mlađan Dinkić. A došli su i Oliver Dulić, partijski drugovi Žarko Obradović, Aleksandar Antić, Dušan Bajatović... Slavilo se i s koalicionim partnerom Draganom Markovićem Palmom, ali bez Jovana Krkobabića. Izostao je i Boris Tadić, iako je dobio pozivnicu.

- A Tomu nisam ni zvao, on je sad zauzet čovek - otkrio nam je slavljenik.

Prva je rođendan čestitala (ko drugi nego) Ana Bekuta, poželevši svom ministru puno zdravlja. A odmah se latila i mikrofona. Dobio je Mrka svoju karikaturu, ali i od saradnika album sa slikama o urađenom poslu od 2008.

- Ma, pustite to! Ima li ko koverte? - našalio se Mrka, kome je album ličio na opraštanje.

Mrka je bio odličan domaćin i nama, nezvanim gostima. Planirao je da se opusti bez medija, ali nas je ipak ugostio.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.