Izvor: Blic, 06.Okt.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karličić: Borovčanin isključen iz SPS

Nenad Borovčanin isključen je večeras iz SPS, odlučila je Statutarna komisija te stranke, koja je pozvala svoju bivšu funkcionerku Dijanu Vukomanović da vrati poslanički mandat socijalistima, izjavio je večeras predsednik Stutarne komisije Miljkan Karličić.

Karličić je za Tanjug rekao da je Borovčanin iskljucen iz SPS zbog najgrubljih povreda Statuta SPS, sklapanja koalicije na opštini Stari grad bez saglasnosti Gradskog odbora socijalista, odbijanja da učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u disciplinskom postupku i najgrubljeg vređanja, omalovažavanja i narušavanja ugleda SPS.

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, funkcionerima Igoru Novakoviću i Ivani Petrović, protiv kojih se, takođe, vodio disciplinski postupak, izrečeni su ukori.

Karličić je naveo da se disciplinski postupak protiv funkcionera Novice Tončeva nastavlja.

Kako je naveo, na sledećoj sednici Statutarne komisije biće usvojen predlog mera za bolje organizovanje i delovanje SPS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borovčanin isključen iz SPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2016

Nenad Borovčanin isključen je večeras iz SPS, odlučila je Statutarna komisija te stranke, koja je pozvala svoju bivšu funkcionerku Dijanu Vukomanović da vrati poslanički mandat socijalistima, izjavio je večeras predsednik Statutarne komisije Miljkan Karličić...Karličić je za Tanjug rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Borovčanin isključen iz SPS

Izvor: Mondo, 06.Okt.2016

Nenad Borovčanin isključen je večeras iz SPS, odlučila je Statutarna komisija te stranke, koja je pozvala svoju bivšu funkcionerku Dijanu Vukomanović da vrati poslanički mandat socijalistima...Foto: youtube/printscreen..Predsednik Statutarne komisije Miljkan Karličić je za Tanjug rekao da je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.