Janković: Posle ovih izbora više ništa neće biti isto

Izvor: Blic, 02.Apr.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Posle ovih izbora više ništa neće biti isto

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković poželeo je danas Srbiji srećne i uspešne demokratske izbore.

On je posle glasanja rekao novinarima da će građanima Srbije vratiti dostojanstvo i osmeh na lice, a institucijama smisao.

- Nakon ovoga, ništa u Srbiji neće biti isto. Posle dugo, dugo vremena počećemo da stavljamo stvari na njihovo mesto - kazao je Janković.

On je dodao da je u Srbiji stvoren nov, iskren način bavljenja politikom i državnim poslovima, što predstavlja razlog da se građanima Srbije vrati osmeh na lice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) SAŠA JANKOVIĆ SE OBRATIO POSLE GLASANJA: Posle ovih izbora više ništa neće biti isto!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2017

...Janković je posle glasanja rekao novinarima da će građanima Srbije vratiti dostojanstvo i osmeh na lice, a institucijama smisao.."Nakon ovoga, ništa u Srbiji neće biti isto Posle dugo, dugo vremena počećemo da stavljamo stvari na njihovo mesto", kazao je Janković novinarima..On je dodao da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.