Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija ne popušta

Henk Jan Ormel, predsedavajući spoljnopolitičkog odbora parlamenta Holandije, zemlje koja se protivi da EU potpiše Sporazum o stabilizaciji i asocijaciji sa Srbijom dok naša zemlja ne ispuni haške obaveze, proteklih dana razgovarao je sa visokim srpskim zvaničnicima o potpisivanju ovog dokumenta. On je, kako "Novosti" saznaju, sagovornicima poručio da će njegova zemlja ostati čvrsta u stavu da SSP ne treba potpisivati dok Srbija u potpunosti ne ostvari saradnju sa sudom u Hagu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holandija ne popušta

Izvor: B92, 22.Apr.2008, 10:37

Beograd, Jagodina, Brisel, Beč -- Signali koji stizu iz Brisela da bi EU Srbiji mogla da ponudi Sporazum o stabilizaciji i priduživanju pre izbora, za sada se neće pretvoriti u ponudu, zbog protivljenja Holandije...Ta zemlja nije promenila stav ni nakon što je u Beogradu bio predsednik Spoljnopolitičkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.