Dimitrovgrad dobio čelnike

Izvor: B92, 24.Apr.2013, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrovgrad dobio čelnike

Dimitrovgrad -- Odbornici nove vladajuće većine u Skupštini opštine Dimitrovgrad izabrali su novog predsednika opštine i zamenika predsednika opštine.

Novi predsednik opštine je Nebojša Ivanov sa liste Demokratska partija Bugara - Ujedinjeni regioni Srbije (DPB-URS), a njego zamenik je Zoran Petrov iz Odborničke grupe "Zajedno za Srbiju", koji je i pre prekomponovanja lokalne vlasti bio na toj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << funkciji.

Nova vladajuća većina izabrala je i petočlano Opštinsko veće, a za sekretara Skupštine imenovala Gajomira Đorđevića.

Nova vladajuća većina u Skupštini opštine Dimitrovgrad danas je pre ove sednice, na sednici koja je zakazana na zahtev 18 odbornika, smenila dosadašnjeg predsednika i zamenika predsednika Skupštine Zorana Gerova i Vasila Velčeva, članove SPS-a, i izabrala nove čelnike lokalne Skupštine.

Novi predsednik Skupštine opštine je Dragan Mančev iz Odborničke grupe "Zajedno za Srbiju", a njegova zamenica je Emilija Nikolov iz LDP-a.

Predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov (DS) u toku te sednice podneo je neopozivu ostavku.

Većinu u Skupštini opštine čine Zajedno za Srbiju-LDP, DBP-URS, SNS i DS S. Oni imaju 18 od 29 odbornika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova većina u Dimitrovgradu

Izvor: Akter, 24.Apr.2013

Skupština opštine Dimitrovgrad izabrala je danas novu vlast koju, umesto dosadašnje koalicije demokrata i socijalista sa dve grupe građana, čini koalicija "Zajedno za Srbiju" - LDP, Demokratska partija Bugara, URS i Koalicija SNS-DSS

Nastavak na Akter...

Dimitrovgrad dobio novog predsednika

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2013, 10:52

Odlukom većine odbornika dimitrovgradske Skupštine za novog predsednika opštine izabran je Nebojša Ivanov.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.