Dačić: Nismo razgovarali o prevremenim izborima

Izvor: Blic, 01.Apr.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nismo razgovarali o prevremenim izborima

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u vladajućoj koaliciji nije bilo reči o datumu održavanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Dačić je novinarima na Vojnoj akademiji u Beogradu rekao da što se tiče Socijalističke partije Srbije, na čijem je čelu, izbori mogu odmah da budu raspisani, ali da se od toga ne sme praviti politička predstava.

On je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izbori mogu da budu održani najranije za dva meseca, ali je ponovio da ukoliko vlada Srbije ne izgubi podršku u parlamentu onda će izbori biti održani naredne godine, u redovnom roku.

Povodom poslednjeg kvara aviona vlade Srbije falkon 50 u Mađarskoj, Dačić je rekao da se radi o bezbednosnom problemu "koji nekako mora da se reši".

Prema njegovim rečima, Vlada Srbije je razmatrala nabavku novog aviona, ali je to pitanje odloženo zbog straha da bi u vremenu krize takav trošak izazvao nezadovojstvo građana.

Povezane vesti: "Izbora će biti u prvoj polovini 2012" Dačić: Ostaju svi ministri SPS-a osim Škundrića Dačić: Podržaćemo smenu Dinkića G17: Tražimo od DS da smeni Cvetkovića Dačić: Političari se mire, narod se svađa
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nismo razgovarali o prevremenim izborima

Izvor: EMportal, 01.Apr.2011

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da u vladajućoj koaliciji nije bilo reči o datumu održavanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Nastavak na EMportal...

Petrović: U naredne dve godine bolji životni standard

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Apr.2011

Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović izjavio je danas da će u naredne dve godine biti poboljšan životni standard građana Srbije i da će ljudi lakše izmirivati svoje kreditne obeveze. Petrović je posle otvaranja Sajma automobila rekao da Vlada Srbije,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.