Dačić: Na silu se silom odgovara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Na silu se silom odgovara

SREMSKA MITROVICA -

Predsednički kandidat koalicije Socijalistička partija Srbije - PUPS - Jedinstvena Srbija Ivica Dačić izjavio je danas u Sremskoj Mitrovici da će stati u odbranu dostojanstva i ustavnog poretka Srbije.

"Kad uhapsim Albanca koji špijunira za NATO, onda se digne cela Evropa da ga pustim. Na silu se samo silom odgovara", kazao je Dačić na predizbornom skupu u Sremskoj Mitrovici, a saopštio je Glavni odbor SPS-a.

Dačić je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bi Srbi bili još u zatvoru u Prištini da Albanci nisu uhapšeni na administrativnom prelazu.

Kosovske vlasti su poslednjih nedelja uhapsile nekoliko pripadnika MUP-a Srbije i zaposlenih u srpskim opštinskim strukturama, kao i trojicu radnika Pošta Srbije. Svi se sumnjiče za kršenje ustavnog poretka Kosova.

Na prelazu Končulj ranije su uhapšeni Hasan Abazi iz Uroševca, po poternici suda u Gnjilanu, i Adem Hurseli, po poternici PU Beograd koja ga tereti za trgovinu drogom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   NATO skup,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.