Čanak: LSV verovatno ponovo sa DS-om

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: LSV verovatno ponovo sa DS-om

BEOGRAD -

Predsednik Lige-socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je večeras da će LSV na predstojećim izborima najverovatnije nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom.

"Verovatno ćemo ići na sličnoj listi kao što je bila lista Za Evropsku Srbiju", rekao je Čanak Radio-televiziji Srbije na pitanje o tome.

Čanak smatra da je aktuelna vlada uprkos manjkavostima postigla rezultate. Kao primer je naveo hapšenje haških optuženika, uvođenje "belog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šengena" i usvajanje velikog broja zakona koji zemlju približavaju Evropskoj uniji.

Čanak je rekao i da veruje da će Srbija 9. decembra na samitu Evropske unije dobiti status kandidata za članstvo u Uniji.

Govoreći o politici svoje stranke, Čanak je rekao i da je LSV podržala aktuelnu vladu, jer bi u suprotnom bila formirana vlast u koju bi ušli Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija, Srpska radikalna stranka i Socijalistička partija Srbije.

Prema njegovim rečima, podrškom aktuelnoj vlasti izbegnuta je opasnost da većina tih stranaka uđe u vladu osim socijalista.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Na izbore izlazimo sa DS-om

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Beograd -- Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je da će ta partija na predstojećim izborima najverovatnije nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom..."Verovatno ćemo ići na sličnoj listi kao što je bila lista Za evropsku Srbiju", rekao je Čanak Radio-televiziji Srbije na pitanje o tome...Čanak...

Nastavak na B92...

Čanak: Ne postoji vlast u Vojvodini

Izvor: Radio 021, 18.Nov.2011

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je današnji dan, kada je JNA pre dvadeset godina ušla u Vukovar, simbol jednog od najsramnijih perioda ikada, simbol bezumnog razaranja, i divljanja koje su krunisani uništenjem Vukovara.

Nastavak na Radio 021...

Čanak najavio ponovnu saradnju sa DS-om

Izvor: Blic, 18.Nov.2011

Predsednik Lige-socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je večeras da će LSV na predstojećim izborima najverovatnije nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom. ..- Verovatno ćemo ići na sličnoj listi kao što je bila lista "Za Evropsku Srbiju", rekao je Čanak Radio-televiziji Srbije na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.