Brisel traži smanjenje subvencija i zakon o GMO

Izvor: EurActiv Srbija, 09.Okt.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel traži smanjenje subvencija i zakon o GMO

Srbija treba da uloži veće napore kako bi smanjila nivo subvencija koji je visok i dodatno se blago povećao u prvoj polovini 2014. godine, rekao je 9. oktobra šef odeljenja za evropske integracije Delegacije EU u Sribiji Frejk Janmat (Freek Janmaat). On je preporučio vlastima da državne monopole reformišu, kao i da povećaju efikasnost javnih preduzeća uopšte uzev, izmedju ostalog jer tako neefikasan sistem guši privredu. Najavio je i da će 23. oktobra u Beogradu biti održana konferencija EU i regiona o ekonomskim temama u Beogradu.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU ukazuje na povećane subvencije, traži primenu zakona

Izvor: Beta, 09.Okt.2014

BEOGRAD, 9. oktobra 2014. (Beta) - Srbija treba da uloži veće napore da bi smanjila visok nivo subvencija koji se blago povećao u prvoj polovini 2014. godine, rekao je u četvrtak šef odeljenja za evropske integracije Delegacije EU u Sribiji Frejk Janmat (Freek Janmaat)..."Znamo da se taj nivo blago...

Nastavak na Beta...

Janmat: Srbija treba da smanji nivo subvencija

Izvor: Beta Video, 09.Okt.2014

BEOGRAD- Srbija treba da uloži veće napore kako bi smanjila nivo subvencija koji je visok i dodatno se blago povećao u prvoj polovini 2014. godine, rekao je danas šef odeljenja za evropske integracije Delegacije EU u Sribiji Frejk Janmat (FreekJanmaat).(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Janmat: Konferencija regiona i EU 23. oktobra o ekonomiji

Izvor: Beta Video, 09.Okt.2014

BEOGRAD - U Beogradu će se 23. oktobra sastati zvaničnici zemalaja Zapadnog Balkana i predstavnici Evropske komisije kako bi razmotrili ekonomske prilike i razvoj regiona i mogućnosti za veće infrastrukturno povezivanje regiona, rekao je danas predstavnik Delegacije EU u Srbiji Frejk Janmat .(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Brisel traži smanjenje subvencija i zakon o GMO

Izvor: Blic, 09.Okt.2014

Srbija treba da uloži veće napore kako bi smanjila nivo subvencija koji je visok i dodatno se blago povećao u prvoj polovini 2014. godine, rekao je 9. oktobra šef odeljenja za evropske integracije Delegacije EU u Sribiji Frejk Janmat (Freek Janmaat)...On je preporučio vlastima da državne monopole...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.