Bramercova poseta Beogradu ključna za izveštaj

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramercova poseta Beogradu ključna za izveštaj

BEOGRAD, 23. aprila 2009. (Beta) - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izrazio je u četvrtak uverenje da će naredni izveštaj glavnog tužioca tog suda Savetu bezbednosti UN biti objektivan kao i prethodni i da će za taj izveštaj biti ključna njegova poseta Beogradu u maju. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ključna Bramercova poseta Beogradu"

Izvor: Mondo, 23.Apr.2009

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izrazio je uverenje da će naredni izveštaj glavnog tužioca tog suda Savetu bezbednosti UN biti objektivan kao i prethodni i da će za taj izveštaj biti ključna njegova poseta Beogradu u maju.

Nastavak na Mondo...

“Bramercova poseta u maju ključna za izveštaj”

Izvor: EMportal, 23.Apr.2009

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić kaže kako je uveren da će izveštaj glavnog tužioca Tribunala Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija biti objektivan kao i prethodni i da će za taj izveštaj biti ključna njegova poseta Beogradu u maju.

Nastavak na EMportal...

Ljajić uvjeren u pozitivan izvještaj Brammertza

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Apr.2009

Predsjednik Nacionalnog savjeta Srbije za suradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izrazio je danas uvjerenje da će naredni izvještaj glavnog tužioca tog suda Vijeću sigurnosti UN biti objektivan kao i prethodni i da će za taj izvještaj biti klju ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.