NEMOJTE DETE, MOLIM VAS... Ovaj PORUKA je razorila Aleksandru! Jecala i GUŠILA se u SUZAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMOJTE DETE, MOLIM VAS... Ovaj PORUKA je razorila Aleksandru! Jecala i GUŠILA se u SUZAMA

Brutalno!

Situacija u rijalitiju "Parovi" se zahuktava iz dana u dan. Neki od starih članova napuštaju vilu dok novi ulaze.

Sinoć je na vrata "Parova" zakucao  Nikola Lakić, fudbaler, i bivši učesnik "Farme" Nikola je na imanju u Lisoviću pokatao da ne da na sebe, a ni sinoć nije imao dlake na jeziku, te je otvoreno komentarisao ostale učesnike Parova. Ipak, jedan poziv je napravio pravu dramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bacio senku na Nikolin ulazak.

Aleksandra Subotić doživela je jako neprijatno iskustvo kada je gledateljka koja se uključila uživo u program oštro osudila zbog toga što je ostavila malo dete napolju kako bi ušla u rijaliti. Ova kritika do te te mere je uznemirila Sandru, koja se na kraju rasplakala, pravdajući se kako ona nije loša majka.

- Gospođo učešće u rijalitiju je vrsta posla, ja sam došla ovde da pravim šou i skrećem pažnju na sebe, za to sam plaćena. Novac koji ovde zaradim je za moje dete. Nemojte vi da brinete za Magdalenu, pre ulaska u rijaliti moja majka i ja ostavile smo sasvim dovoljno novca za njeno izdržavanje – rekla je mlada mama.

Nakon ovoga Aleksandra nije uspela da savlada emovije pa se rasplakala u dvorištu, što je njenu majku Ljubu Pantović veoma povredilo, pa je istog trenutka uputila apel publici popularnog rijalitija.

- Molim publiku da ne rade ovo više, prestanite da osuđujete Sandru, uspeli ste da je dovedete do suza, zar vam jet o cilj, da jednu mladu devojku ovde gledate uplakanu. Ona je ovde ušla prvenstveno da zaradi novac za svoje dete – rekla je vidno uznemirena Ljuba.
Pogledaj vesti o: Farma,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.