VIDEO: I Francuzi najavljuju da je vreme da se Novak okiti pariskom krunom

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2016, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: I Francuzi najavljuju da je vreme da se Novak okiti pariskom krunom

Posle odustajanja Rodžera Federera i Rafaela Nadala sa ovogodišnjeg Rolan Garosa, svi već vide Novaka Đokovića na pariskom tronu. Da li je došlo vreme da, posle 12 sezone, pehar Otvorenog prvenstva Francuske nađe u rukama našeg asa, koji u vitrinama ima već 11 trofeja sa Grend slem turnira? Ali, RG je i dalje tiha patnja Srbina.

Na kanalu francuskog "L'ekipa", u kompilaciji su se našla sva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novakova učešća od 2005. godine pa do prošle sezone, sa pitanjem da li je došao red sa Srbin konačno osvoji Rolan Garos kada nema "kralja šljake", Rafaela Nadala?

Novak je počeo karijeru na pariskoj šljaci odustajanjem 2005. godine zbog problema sa sinusima na meču sa Argentincem Giljeromom Korijom. Tri puta je gubio finala, dva od Rafaela Nadala i jednom, najbolnije, prošle sezone, od Stena Vavrinke.

Pogledajte Novakov put na Rolan Garosu!
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.