Srbija posle produžetka drugi put dobila Francuze! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija posle produžetka drugi put dobila Francuze! (VIDEO)

Pred oko 10.000 gledalaca u "Kombank areni", košarkaška reprezentacija Srbije je posle produžetka savladala Francusku u prijateljskom meču 94:88 (13:14, 21:22, 23:22,24:23, 13:7).

Serijom 8:0 u produžetku, izabranici Saše Đorđevića prelomili su konačno otpor reprezentacije koju su savladali i pre nekoliko dana u Parizu.

Najefikasniji u našem taboru bili su Raduljica sa 17 poena, 16 je ubacio Nedović, a 13 Bogdanović.

Srbija je povela prvi put u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << drugoj četvrtini posle zakucavanja Raduljice. Prethodnu prvu obeležio je mali broj poena, a veliki promašaja. U svakom slučaju, ekipa u vođstvu nije uspevala da se odlepi, tako da je meč bio prilično ujednačen.

Tako se i ispostavilo i u nastavku.

U trećoj četvrtini videli smo i mnogo promašaja za tri poena, ali je uspeo da je pogodi Nedović u momentu kada su gosti imali prednost 58:54, i Srbija je sa poenom zaostatka ušla odlučujuću deonicu.

Ona je počela serijom Francuza 6:1, ali je onda fantastičnom serijom od 12:0 odgovorila Srbija. Međutim, uspeli su Francuzi brzo da odgovore sa 10:2 i ponovo vratili rezultatsku neizvesnost u finišu meča.



Na kraju je, za razliku od pre nedelju dana u Bersiju, Stefan Marković promašio trojku za pobedu, i na semaforu je ostalo 81:81.

Odmah na početku produžetka je Bogdanović pogodio treću trojku, što je bila podloga da Srbi odu na +8. Francuzi za dva minuta nisu uspeli da postignu koš.

Sledi još jedan pripremni meč Srbije protiv Grčke, koji se igra 28. juna.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovima" opet drama protiv Francuza

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2016

Srbija je pobedila i drugi put Francusku u prijateljskom meču pred start kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Beogradu, od 4. do 9. jula. Četa Aleksandra Đorđevića slavila je pred 12.000 gledalaca u "Areni" posle produžetaka - 94:88...Posle 40 minuta, na semaforu je pisalo - 81:81. U dodatnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.